Links

TopBHV

TopBHV is, net als TopVCA, onderdeel van de Veiligheidscirkel. TopBHV biedt diverse BHV cursussen en trainingen aan. Kijk voor alle BHV cursussen van TopBHV op www.topbhv.nl.

 

TopVCA

TopVCA is, net als TopBHV, onderdeel van de Veiligheidscirkel. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. TopVCA geeft de volgende cursussen / trainingen op het gebied van VCA:

VCA Basis training incl. examen
VCA VOL training incl. examen
Ook kun je bij TopVCA terecht voor alleen het laten afnemen van een VCA examen.

Kijk voor alle VCA trainingen en examens van TopVCA op www.topvca.nl.

 

TopBlusser
Bij TopBlusser, onderdeel van de Veiligheidscirkel, kunt u terecht voor abonnementen en controle en onderhoud van diverse veiligheidsmiddelen, zoals blusmiddelen, brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, EHBO/AED en noodverlichting. Zie voor meer informatie de website van topblusser: www.topblusser.nl.

 

TopBrandwachten
Bij Topbrandwachten, ook onderdeel van de Veiligheidscirkel, bent u aan het juiste adres voor het inhuren van brandwachten en veiligheidswachten. Zie de website: www.topbrandwachten.nl.

 

Top Safety&Security
Top Safety&Security, als onderdeel van de Veiligheidscirkel, biedt een breed scala aan beveiligingsactiviteiten. Bij Top Safety&Security kunt u o.a. terecht voor beveiliging van evenementen, hotels, valet parking en havens. Daarnaast levert Top Safety&Security horeca portiers, brandwachten, gastheren en gastvrouwen, toezichthouders, streetcoaching e.d. Zie voor meer informatie de website: www.topsafetysecurity.nl.

 

BHV-Ontruimingsoefening
Goed voorbereid zijn op een eventuele ontruiming kan van levensbelang zijn. BHV-Ontruimingsoefening, als onderdeel van de Veiligheidscirkel biedt diverse pakketten trainingen aan. Kijk voor meer informatie op de website: www.bhv-ontruimingsoefening.nl.

 

Brandweerscholing
Brandweerscholing.nl, onderdeel van de Veiligheidscirkel, heeft een breed trainingsaanbod brandweeropleidingen. Een kleine selectie:

Basisopleiding ademlucht
Basisopleiding oefenleider
Opleiding leergang instructeur
Opleiding leergang bevelvoerder
Training alternatieve brandstoffen en veiligheidsvoorzieningen
Video feedbacktraining
Kijk voor het volledige aanbod op www.brandweerscholing.nl.

 

DumolJobs
Uitzenden, detacheren, werving & selectie! Wilt u weten wat DumolJobs, onderdeel van de Veiligheidscirkel, voor u als werkgever kan betekenen en voor jou als werknemer? Kijk snel op onze website: www.dumoljobs.nl.