Snel een ontruimingsplan of ontruimingsplattegronden nodig?

Wij ontzorgen uw bedrijf in Wormerland en de Zaanstreek bij het opstellen van een ontruimingsplan en ontruimingsplattegronden!

 

Het kan zomaar gebeuren; u zit op de derde verdieping van het kantoorpand en plotseling gaat het brandalarm af in uw bedrijf. Wat nu? Collega’s rennen door de gangen, sommigen proberen de lift te pakken, anderen struikelen over de voeten van hun voorganger, kortom chaos. Is er iemand die de leiding heeft in dit soort situaties? Weten medewerkers en bezoekers wat wel én wat niet te doen? Weet iedereen waar hij/zij naar toe moet? Waar is het verzamelpunt van uw bedrijf in Wormer of de Zaanstreek. Wie belt de hulpdiensten? Wie helpt en begeleidt de gehandicapte collega? Met andere woorden ‘is er een BHV ontruimingsplan en zijn er ontruimingsplattegronden’? Het is belangrijk dat iedereen veilig het pand kan verlaten. Of u verplicht bent een ontruimingsplan op te (laten) stellen hangt van verschillende factoren af. Lees er meer over op onze website.

Naast de verplichting adviseren wij ieder bedrijf of instelling de ontruimingsplattegronden aan de muur te hangen als onderdeel van het ontruimingsplan. Op deze wijze weet een ieder, bezoeker of medewerker hoe te vluchten en waar alle (brandveiligheids) voorzieningen hangen en/of aanwezig zijn. Voor hulpverleners in Wormerland / Zaanstreek, zoals brandweer of politie, zijn de ontruimingsplattegronden van cruciaal belang om een snel en gedegen overzicht te verkrijgen van het pand. Dit om snel en adequaat een inzet te kunnen doen bij een calamiteit, waarmee schade en letsel kan worden voorkomen of beperkt.

Waarom ontruimingsplannen en -plattegronden van BHV-Ontruimingsoefening?

  • Wij handelen snel, zijn door onze ervaring expert én zijn scherp geprijsd.
  • Onze ontruimingsplattegronden zijn conform de NEN 8112 norm.
  • Wij zorgen ervoor dat de plattegronden op de juiste plaats in uw organisatie worden opgehangen.
  • Wij kunnen uw huidige tekeningen ook herontwerpen en aanpassen aan de geldende normen.
  • Wij bieden verschillende pakketten ontruimingsoefeningen aan, zodat de ontruimingsplannen en -plattegronden getoetst kunnen worden aan de praktijk.